Število obiskovalcev naše spletne strani v zadnjih mesecih zelo narašča, informacij, ki ste jih do sedaj pridobili na naši spletni strani je premalo. Zato smo se odločili, da pristopimo k oblikovanju nove spletne podstrani našega podjetja.

In tako je danes pred vami nova spletna podstran našega podjetja. Podstran še ni povsem dokončana in jo bomo v prihodnji tednih še dopolnjevali. Zagotovo pa je, da vam ponuja veliko več informacij, kot ste jih bili deležni na stari spletni strani in ki smo se jih s pomočjo zunanjih sodelavcev (podjetje Truecad) trudili zbrati. Z novo spletno podstranjo vam želimo približati informacije, ki jih potrebujete v najtežjih trenutkih življenja. Na posameznih delih spletne strani boste našli navodila, kako ravnati v primeru smrti, kaj potrebujete, kaj morate storite, kdaj in kje lahko pogreb in pogrebno opremo naročite in še veliko drugih informacij, ki vam bodo olajšale odločitve. V vsakem trenutku, 24 ur na dan, tako kot nareka nov Zakon o pogrebni službi, se lahko obrnete na nas, odgovorili vam bomo na vprašanja in vam s posebno pozornostjo prisluhnili in poskušali izpolniti vse vaše želje.

Na spletni strani predstavljamo pokopališča, ki jih imamo v upravljanju. Nekaj opisov je še v izdelavi in jih bomo dopolnili v najkrajšem času. Prav tako vam predstavljamo možnosti pokopov: klasični, žarni, posip pepela v Barbarinem gaju in na pokopališču v Črni ter novost pokop bio žare v Gozdu spominov na Barbari, ki je edinstvena v Sloveniji. Katastri z grobovi so urejeni za pokopališče Barbara, Šentanel in Kotlje. Za ostala pokopališča bomo katastre pripravili v skladu z novim zakonom v naslednjem letu.

S spletno stranjo vam ponujamo še nekaj novosti:

Ko se boste sprehodili skozi spletno stran, boste našli spletno trgovino. Preko spletne trgovine vam ponujamo sveče, rože, cvetlične aranžmaje. V kolikor ste daleč, pa na pogreb ne boste mogli priti ali pa želite ob spominu na svoje ljubljene na grob položiti sveče ali cvetje, vam je na voljo spletna trgovina. Za vas bomo cvetje in sveče oddali na grob ali v poklon umrlemu pred pogrebom, za kar vam bomo v dokazilo posredovali fotografijo. Naročite lahko kadarkoli, zagotavljamo vam dostavo najkasneje v roku 12 ur. V kolikor bo zadeva nujnejša, nas boste poklicali še po telefonu.

Glede na vedno večjo računalniško pismenost vseh nas, smo pripravili še nekaj povsem novega: virtualno svečo, zahvale in spomine.

Virtualno svečo lahko prižgete na grobu svojega bližnjega tudi virtualno. Lahko jo prižgete v spomin na kogarkoli ali pa si v katastru grobov izberete grob ter na njem prižgete svečko v spomin. Virtualna sveča bo potem, ko jo boste prižgali gorela sedem dni, nato bo ugasnila. Seveda pa jo lahko vedno znova prižgete.

Zahvale, ki smo jih sedaj objavljali le na naših mestih za parte po krajih Mežiške doline, boste lahko izpolnili sami ter jo po naši potrditvi objavili na naši spletni strani.

Spomini na ljubljene, ki so nas zapustili, so zmeraj živi. Z možnostjo objave vaših misli v spominih, ki jih boste našli poleg zahval, pa se lahko na ljubljene spomnite kadarkoli, ob različnih dogodkih, ki so vam ostali v spominu. Morda pa boste samo želeli povedati, kako težko vam je, ker jih ni več z vami.

Slednje tri novosti vam v naslednjih treh mesecih ponujamo brezplačno.

S pripravo podstrani je bilo opravljenih mnogo ur trdega dela. Morda se je kje prikradel tiskarski škrat, kakšna nesmiselna napaka. Zanje se vam opravičujemo in vas prosimo, da nas nanje opozorite s pismom na mail:.info@pokopališče-barbara.si. Veseli bomo tudi vaših predlogov, sugestij in kritik. Spletna stran je živa stvar, ki bo odlično delovala le v sodelovanju nas in vas.

S spoštovanjem,

Direktorica JKP LOG d.o.o. Marjetica Tasič Bukovec