Danes vam predstavljamo našo novo storitev, ki je v Sloveniji še ne poznamo, v tujini pa je postala že praksa:

Če želite za svoj pogreb odgovorno poskrbeti vnaprej in tako svojce razbremeniti finančnih in organizacijskih skrbi, lahko to storite pri nas. Skupaj s partnerjem, podjetjem Moj načrt, bomo poskrbeli, da bo vaš pogreb izpeljan, kot si vi želite, vaši družini pa v občutljivih trenutkih ne bo potrebno skrbeti, kako ga bodo poravnali.

Oglasite se pri nas, skupaj bomo oblikovali pogrebni načrt po vaših željah. Oblikujemo ga lahko tudi za vašega bližnjega. Podjetje Moj načrt bo poskrbelo za varnost vplačanega zneska, ki bo na voljo v trenutku smrti in bo zadoščal za izvedbo z načrtom določenega pogreba.

Po plačilu vam bo podjetje Moj načrt izdalo certifikat in izkaznice z osnovnimi podatki o pogrebu ter telefonsko številko, ki je na voljo v primeru smrti in jih boste lahko razdelili svojim bližnjim, ki bodo poskrbeli za vaš pogreb.

V pogrebnem načrtu izbirate med različnimi vrstami pogrebov (krsta, žara, raztros) ter kje in kako naj bo pogreb izveden. Način pogreba določata vaš življenjski nazor ali versko prepričanje, preko njega nam in bližnjim sporočate tudi druge želje.

Več o storitvi si lahko preberete v splošnih pogojih ali na spletni strani www.pogrebninacrt.si.

Če želite urediti vse potrebno v zvezi s pogrebom vnaprej, se lahko kadarkoli obrnete na telefonsko številko 041 650 611.